Twingly statistik

onsdag 10 september 2014

Cancerbesked

I dag har jag fått besked om resultatet av de biopsiprov som togs den 2 augusti. Det visade sig att 8 av de 12 provtagningarna var angripna av cancer. Operation är nu planerad och man tar då bort hela prostatakörteln. Tid för operation kan ta upp till 6-8 veckor. Väntar otåligt att få det gjort och känner mig trots allt ganska lugn. Kom ihåg mig i era förböner att allt ska gå bra. För tidigare dokumentation Läs nedanstående länkar;.

2 kommentarer:

 1. Rolf

  Har du sett en annan doktor som
  bekräftat diagnosen och operationen som enda valet? Antar att du forskat på nätet och kollat allt i ämnet. Jag hoppas att allt ska gå bra för dig och att du får stöd från din familj och dina vänner.
  Allt gott!
  E.

  SvaraRadera
 2. Hej Eva! Tack för din omtanke. På Universitetssjukhuset i Linköping, som jag haft kontakt med under en lång tid, menar man att det inte finns ett annat alternativ än operation på grund av att jag förutom detta problem också har svårt att tömma urinblåsan. Detta beror på att en nerv är skadad. Nej jag har säkert missat en hel del information, men försöker nu att ta in det allra viktigaste. Ännu en gång: Tack för ditt stöd. Skönt att ha familj och goda vänner som stöder.

  SvaraRadera