Twingly statistik

tisdag 5 juli 2022

Till minne av Pastor Sven-Olof Fagerhov

 


Till minnet av Pastor Sven-Olof Fagerhov.


Vår vän Sven Olof har lämnat jordelivet. Han har betytt mycket för många, så också för oss i vår familj. Det är med tacksamhet jag ser tillbaka på den tid vi fått vara tillsammans. Det var år 1981 när vi flyttade ifrån Jämjö till Borensberg, som vi mötte Edith och Sven-Olof. Vi blev då medlemmar i Pingstförsamlingen där och upplevde en välsignelserik period. Våra barn var unga och växte upp i den lilla församlingen där många nya kontakter stiftades. Församlingen i Borensberg och Klockrike var som en stor familj där vi kände samhörighet och kärlek.


Vid sidan om min kantorstjänst var jag även under en tid anställd som medarbetare till Sven-Olof. Det var under denna tid som den nya Pingstkyrkan byggdes under ledning av honom. Han har verkligen varit en driftig ledare och med stor iver har han arbetat och utvecklat många nya initiativ. Bland annat ett missionsprojekt i Zanzibar. Han har alltid känt ansvar för sin uppgift att vara kvar i Borensberg och arbeta med trohet och förtröstan i både med och motgång.


Vi saknar en älskad broder, men unnar honom vilan och ser fram emot återseendets dag.

Vårt varmaste deltagande med David och Lillemor och deras barn, samt alla de troende vänner som bor i Borensberg och Klockrike. Vila i frid du gode och trogne tjänare Sven-Olof!


Rolf Ericson Motala


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar