Twingly statistik

onsdag 23 december 2020

Om jag vore ensam.

 


Om jag vore ensam i jul, så skulle jag definitivt inte vara ensam om att vara ensam. Den ofrivilliga ensamheten på grund av pandemin, har drabbat oss alla mer eller mindre.

För min del kan jag inte klaga över någon plågsam ensamhet. Jag har fullt upp med sysselsättning av sådant som intresserar mig. Läser mycket, lyssnar på ljudböcker, skapar text och musik, söker även efter stunder av stillhet, koncentration och bön. Jag försöker även att röra mig utomhus med promenader och frisk luft. Den senaste tiden har jag också haft gemenskap med vänner i församlingen genom digitala träffar på internet. På julafton kommer vi i familjen att träffas via facetime, men alla barnen med familjer kommer att vara kvar och fira jul i sina egna hem

Även om denna jul på många sätt är annorlunda än tidigare jular, så känner jag mig tacksam för barn, barnbarn, släkt och vänner. Naturligtvis känner jag saknad efter min älskade Ulla-Britt, men jag gläder mig över hoppet om att jag får möta henne på andra sidan när den dagen kommer.

Nu vill jag önska er alla en fridfull jul och ett gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar