Twingly statistik

fredag 31 oktober 2014

Klokt svar till Israels utrikesminister

Israels utrikesministerförsökte vara spydig och säga att Sverige inte fattar något. Freden är inte som en IKEA möbel som ska sättas ihop. Vår utrikesminister svarade att hon gärna skulle skicka ett platt paket från Ikea till honom, så skulle han upptäcka att han behövde både en god partner och en bra manual.
Sverige har valt att stå på fredsprocessens sida genom att erkänna staten Palestina. Palestina är erkänd av 135 av världens stater, men det finns krafter som vill motverka detta: Är du en av dessa?


4 kommentarer:

 1. Sveriges regering har valt att stå på hatets och våldets sida eftersom de tysta accepterar att Abbas och hans Fatah hyllar den senaste formen av terror och uppviglingen till mer antijudiskt våld. Hamasterrorister begår mord och Abbas prisar och hyllar dåden. Wallström talade om att med erkännandet kommer ansvar. Jag har inte sett tecken på ansvar. Har de kallat in Palestinas ambassadör och protesterat det rasistiska våldet och firandet av jihad i det Palestins de erkänt som stat? I stället blir hon och Löfvén fega medlöpare till terror. Andra som inte prtotesterar hamnar i samma kategori.

  SvaraRadera
 2. Det är tyvärr så A-K Roth, att på vilken sida man än må stå så råder det hat, våld och terror.Det är inte sant att Sverige bara står på den ena sidan.Det är däremot sant att Sveriges agerande kan leda till att båda sidor inser sitt behov av fred och samförstånd utan våld. Jag skriver här som förut att jag för min del inte kan ställa mig enbart på den ena sidan.

  SvaraRadera
 3. Så låt oss hoppas att de som sagt sig ska ta ansvar verkligen gör det. För som det är nu odlas hat och våld av palestinska ledare både på VB och i Gaza. Det duger inte för regeingen att vara tyst, sett mot erkännandet.

  Ja, terrorister och hatare finns även på Israels sida, som de som mördade/brände den stackars palestinske pojken. Men du ser inte Netanjahu hylla förövarna som hjältar som Abbas gör palestinska barnamördare och terrorister. Eller finns de rapporterna inte i Sverige?

  Sett moterkännandet och Wallströms klara besked om att ta ansvar, krävs ett uttalande.

  Tack för ordet.

  SvaraRadera
 4. Tack A-K Roth för att du ville kommentera på Ökenkällan. Varmt välkommen åter

  SvaraRadera