Twingly statistik

onsdag 17 mars 2021

Mina problem är inga problem - endast möjligheter. Andra vaccindosen......

 Jag är nyss hemkommen ifrån Vårdcentralen där  jag varit för blodtryckskontroll. Så tacksam för att mina värden nu ligger på normal nivå. Min tidigare oro var helt obefogad, men nu vet jag att medicinen är bra som den nu är ordinerad. Blodtrycket är som hos en ung människa konstaterades vid undersökningen. Även Gud ska ha äran. Jag tror nämligen att det sker ett samarbete emellan Gud och läkare. Inte bara det, även om det vore tillräckligt, så är även mitt eget förhållningssätt betydelsefullt. Så som det heter: "Mina problem är inga problem för Gud. De är endast möjligheter."

Har fått hjälp av sjuksköterskan med att kontrollera om jag lyckats med min egen behandling av revaxör, där jag spolat bort vaxproppar i örat. Fick veta att jag har en lätt öroninflammation och nu kommer jag att behandla med en kortisonspray i örat under någon vecka.

I går var jag hos läkare för kontroll av den hudförändring jag har i närheten av vänster öga. Läkaren har skickat en remiss till Hudvårdsmottagningen, men han trodde inte att den var elakartad. Det är ju bra att få den kontrollerad av specialist.

Jag fick veta att min medicin för astma är tillräcklig och att jag fortsättningsvis får ha kontakt med astmasjuksköterskan. Läkaren menade att jag ändå får acceptera mina andningssvårigheter, eftersom det inte finns så mycket som läkarvården kan behandla. Jag får lämna över allt till Herren som förmår att bota även där läkare inte kan göra mer.

Jag försöker hålla igång så mycket som möjligt. Min vän Arne och jag tar utomhuspromenader och jag använder rullatorn, eftersom jag blir väldigt andfådd, trött i ryggen och har svårt att gå obehindrat. Tacksam för Arnes sällskap under dessa promenader. Ibland tar vi en fika tillsammans.

I eftermiddag får jag min andra vaccindos. Det ska bli skönt att få det avklarat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar