Twingly statistik

lördag 9 april 2011

Från villa till hyresrätt

När vi flyttade till Borensberg sommaren 1981 hade våra fyra barn fyllt femton, tretton, nio och två år. Därför behövde vi en bostad med svängrum Första sommaren var paradisisk för ungarna. Två hundra meter till Borenstranden med många härliga bad. Det är ofattbart att tiden gått så fort. De har för länge sedan flyttat till sina egna hem. Äldsta barnbarnet fyller arton år i sommar. Detta är livets gång och än så länge känner vi oss inte lastgamla, men nu är det dags för oss att tänka på ett annat boende. Det har vi gjort en längre tid, men först i denna vecka har vi funnit den lägenhet vi så länge har haft som en önskedröm. Vi flyttar förhoppningsvis i början av juli till Motala där vi kommer att bo i en marklägenhet på tre rum och kök med en liten trädgårdstomt. Så nu kommer vår villa att läggas ut till försäljning. Återkommer senare och berättar hur det går.

2 kommentarer:

 1. Hej Rolf och Ulla-Britt

  Va’ roligt att ni kommer till Motala. Där har jag redan vänner.
  Vi kan nästan vinka till varandra tvärs över Vättern. Skämt åsido, visst vore det skönt om vatten kunde förena alla kristna oavsett om vi är barndöpta eller vuxendöpta, oavsett om vi får fira nattvard tillsammans eller om vi bara får påminna oss själva och varandra om att vi är döpta till samma tro på Jesus Kristus.

  Allt gott!

  Nisse

  SvaraRadera
 2. Tack Nisse! Vi hoppas att snart få tillfälle att träffa Dig och Flora. Det är en förmån att få ha vänner att dela tankar med. Du skriver så riktigt att det "vore skönt om vatten kunde förena alla kristna." Jag skulle även önska att allt som splittrar kunde elimineras och att en fruktbärande dialog kunde föra oss mot en större enighet emellan inte bara kristna utan även emellan människor av annan tro. Att vi kunde behärskas av samma sinnelag som fanns hos Jesus Kristus.

  SvaraRadera