Twingly statistik

söndag 3 april 2022

Besked om hälsotillstånd

 Som jag tidigare meddelat pågår behandling av min ämnesomsättning med läkemedlet Levaxin. Vid den senaste undersökningen visade mina blodvärden att doseringen av Levaxin måste fördubblas och att jag efter sex veckor får göra en ny kontroll. Det känns betryggande att få vara under uppsikt av sjukvården och den läkare som har hand om mig för detta är verkligen noggrann och bemöter mig väldigt bra.

I veckan som kommer har Arne, min gode vän lovat att skjutsa mig till Tranås ögonklinik där jag kommer att opereras i mitt högra öga för grå starr. Jag hoppas att det kommer att gå lika bra som när jag opererades i mitt vänstra öga.. Det ska bli så skönt när jag så småningom om kan beställa nya glasögon. Kanske det blir i början av maj månad förhoppningsvis.

Som ni förstår använder jag min blogg delvis som en dagbok på särskilda händelser, som kanske är ointressanta för andra än mig själv och mina nära och kära.

I dag var jag på gudstjänst i Pingstkyrkan och lyssnade till god förkunnelse av Pingstpastorn ifrån Mjölby Daniel Röjås Det var mycket folk i kyrkan med anledning av den ungdomshelg som hållits under detta veckoslut. Det är verkligen roligt att se att det finns så många fina ungdomar som engageras i kyrkorna i Motala. Roligt var det också att få kännedom om att Terese Carlsen, en av församlingens egna medlemmar kommer att sändas ut som missionär. Hon berättade om detta och om det ungdomsteam hon kommer att arbeta tillsammans med i Italien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar