Twingly statistik

fredag 25 juni 2010

Midsommarhälsning 2010


Utsikt från vårt tak på Minkgatan 14
Midsommarhälsningar till er alla från Ulla-Britt & Rolf
Vi tar det mycket lugnt i väntan på att Ulla-Britt fått tid hos hjärtspecialist först nästa tisdag och blivit beordrad att inte företa sig något som kräver ansträngning. Så det är bara att ta det lugnt och hoppas att allt skall bli bra.
Gud är vår tillflykt och vår starkhet!
Hälsningar till hela familjen. En del på utlandsresa och andra här hemma. Var rädda om er och ha det bra. I går var vi i alla fall hos Agneta och Lars Olov i Tjällmo. Vi kunde ta det lugnt och vara tillsammans i det lilla Klockartorpet. Blev storslaget bjudna på mat, kaffe och jordgubbstårta och på kvällen grillat kött och potatissallad. Tack för en härlig dag till Agneta och Lars Olov!

Min vän Egon har på sin förnämliga blogg Dessa mina bröder citerat mina kommentarer till Lewi Pthrus bok Jesus kommer. Se länk. Läs gärna hela det sammanhang som Egon beskriver. Jag har länge försökt att få en av Pingströrelsens ledande pastorer att kommentera det jag skrivit, men han menar att han inte hinner med att svara på de frågor jag tar upp. Vi behöver nog alla offra lite av vår bekvämlighet och på olika sätt försöka sätta oss in i de här svåra eskatologiska frågorna där det finns så mycket fördomar, som besmittar menigheten. (=Guds församling)

1 kommentar:

  1. Sänder en hälsning från Norrbotten idag + 20 C strålande sol , som aldrig går ner.

    SvaraRadera