Twingly statistik

tisdag 8 juni 2021

Motala städ

 I dag har jag fått min lägenhet storstädad av Städarna i Motala. Därmed har jag inlett ett samarbete med valda städfirma. Jag känner mig mycket nöjd med deras arbete och hoppas på en god fortsättning. Jag har också beställt fönsterputsning som kommer att verkställas om ett par veckor. Tacksam och nöjd för att kunna frigöra mera tid till sådant jag orkar med.

Rättelse 9 juni 2021: Städfirman heter Städarna i Motala och ingenting annat.

2 kommentarer:

 1. Det låter trevligt, Rolf. Ditt stora intresse för så mycket annat som livet ger ska du naturligtvis odla. Trots åldern verkar du ändå väldigt klar, pigg och på alerten!
  En fråga: bilden uppe till höger
  från 1950-talet, vet du vilka barn
  det är på bilden, Oxelbergen förmodar jag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar. Det skulle vara roligt att få veta vem du är. Det finns anledning att tro att vi har något gemensamt som kan intressera oss båda. På bilden är det jag som lyckats få uppmärksamhet av de tre barnen Sven K. Kerstin W och Jan G. De två sista är syskonbarn. Lite osäker är jag på om det är Jan eller någon annan. Bilden är tagen vid ett torpställe som låg i närheten av Kungsängens flygplats. Vi hade fått hyra där av Svens mamma och pappa (Sven som du ser på bilden). Hon var mammas väninna. Skriv igen är du snäll och tala om vem du är.

   Radera